Garden cafe

Även den här helgen har det varit tokfint sensommarväder (börjar bli bortskämd nu!). Och aktiv som man är i småbarnslivet (när jag väntade oliven kunde man lugnt ligga i soffan och ha seriemartom en hel dag, speciellt om man var ute/borta kvällen innan) har det blivit långa promenader pch mysiga dagsaktiviteter även denna. Igår tror jag vi gick omkring 12 km! Och idag blev det nog i alla fall upp mot åtta…
 
Hamnade på urmysiga och temapimpade, nästa så att det gav lite Shanghai-vibbar) Garden Café i området Signalfabriken i Sundbyberg. Och sällskap fick vi av superfina kusinfamiljen. God och mysig lunch! Alltid lika trevlig att hitta nya ställen.
 

 
Så var snart även denna helg slut och preggobenen och höfterna känns lika trötta som efter förra – men visst är det en skön känsla att känna att man rört på sig. Redo för en ny jobbvecka! Men först: Bio med mamma följt av myskväll hemma.
 

4 reaktioner på ”Garden cafe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s