PPP – preggopiggperiod

Nytränad, nyduschad, pigg, preggo i vecka 37! Fin känsla! Vaknade 05.45, med lille sötnosen sussandes på min arm, innan alarmet ringde (!) och kände mig utvilad. Addera FREDAG på det! Tog en omvägspromenad a la uppvärmning till gymmet och gav kroppen en genomkörare. Tricepspress med rep och i maskin, curls med hantlar, latsdrag, hantellyft åt sidan och fram, Sittande bensparkar, liggande höftlyft, sittande bröstpress.
 
Fick gymma i lugn och ro – haft lugnt i magen hela morgonen – dygnsrytmen känns TYDLIGT nu! På mornarna är det liksom helt stilla så att jag nästan glömmer magen. Hon brukar vakna omkring tiotiden (bådar gott för att få sovmornar…) och då är det kört – alltså KAOS i hela magen, fötter som sticker ut här och där och mot revben och dylikt. Tänk att ha en fullgången – nåja, nästa vecka räknas hon i alla fall som det, bebis sparkande inom sig… I tryggt förvar kan man säga!
 
Hem, ge oliven frukost, dusch och jobb på det. Är inne i en riktig pigg-preggoperiod vilket känns efterlängtat och bara så greeeat. Var några veckor där när det kändes som att jag höll på att somna dygnet runt. Den här veckan har jag inte ens fått någon trötthetsdipp på jobbet!
 
 
Lite nakenchock på det…
 
Morgonformen vecka 36+0 
 

3 reaktioner på ”PPP – preggopiggperiod

  1. Så himla skönt att du kan hålla igång! Du ser ut att vara i grym form och kommer säkert att återhämta dig riktigt fint efteråt!

    ha en skön helg, Kram P

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s