En månad till BF

Det händer inte ofta att någon erbjuder plats på tunnelbanan. På mornarna i rusningstrafisk fastnar folk med blicken på magen som att de skulle behöva baljan kaffe de ännu inte har fått. Och är det någon som erbjuder plats så är det aldrig någon svensk. Vilka kontraster jämfört med Shanghai!
 
Dagens gravidproblem: Provade 6-7 blusar, toppar och klänningar men insåg snabbt att magglipan blev allt för stor (alternativ att blusen skulle spricka när jag satte mig ner, vilket är en dålig kombination med 8 timmars arbetsdag). Men den här stora vita oversize-saken fungerade.
Dagen började i alla fall med 2 kilometers promenix (uppvärmning) följt av hemmastyrka. Var så glatt på väg till gymmet, men kom, som tur var, i sista sekund på att jag inte skulle komma in på gymmet eftersom oliven ”gömt” min nyckelbricka. Men inte fel med övningar framför Nyhetsmorgon heller, även om jag föredrar gymmet… 
 
God morgon måndag och ny arbetsdag! Snart är det september, älskar’e!
 

4 reaktioner på ”En månad till BF

  1. Jag tänker så här. Behöver man en plats så kan man faktiskt fråga. En del bli förolämpade om man erbjuder dem en plats. En del som sitter ner ser friska ut men har problem som gör det svårt för dem att stå.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s