Bättre sent än aldrig

Och sådär 30 dagar innan det sägs vara dags för nästa filur att titta ut har jag lyckats knåpa ihop Första året-boken för den första (betoning på dåligt samvete här) något jag länge tänkt göra (och jag som är så bra på att pyssla med bilder och sånt). Nu är bara saken den att jag hellre skulle vilja göra en egen fotobok i datorn, eller det också rättare sagt – så man själv fick välja exakt vilka texter och bilder man kan ha med. I den här kom rymdes enbart säkert bara 1 procent av alla favvobilder, plus att jag inte är något stort fan av klister som ni vet liksom klistrar ihop sidorna efteråt så man måste bryta upp dem – nej, det var inte alltid bättre förr. Men himlans fin blev ju i alla fall boken!
 

 
 

3 reaktioner på ”Bättre sent än aldrig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s