Tisdagsmys deluxe

Igår kom mina älsklingar hem. Slut på vilan?! Ändå hunnit med en hel del de kvällar jag varit hemma själv – till exempel städat ut kyl och frys (herregu vad välbehövligt, finns det något äckligare än smutsiga hyllor i kylen som man ser dag ut och dag in – även perfekt tillfälle vid tom kyl efter semester i väntan på storhandlings-leverans från mathem.se), fixa bilder i datorn och beställt framkallning till Första Året-boken – blir det inte av nu blir det det aldrig, snart kommer det en ny! Säsongsstarten av Idol och stillat mitt Frozen yoghurt-sug.

Mysigt för oliven att komma hem till sitt eget rum! Upp mot tre veckor var inte för lång tid för att han skulle glömma nya favoritfilmen. “Buzzz” utbrast han, så gissa vilken! Det lurade även nya faror på rummet. Efter att ha sett långa slingrande ormar två gånger, vilket vi alla tyckte var riktigt läskigt, upplevde han plötsligt sin plasthorm som ett hot. “Aaaaa! Oooorm!” pep han och pekade på den var jag än la den (samma gällande den långa balans-träormen i lekparken).

Annars blev det tisdagsmys deluxe med pizza, bubbel och Frozen Yoghurt, såklart. Yollibox Tropical Coconut Fruit var helt AMAZING! Så god. Finns inget som smakar så gott, under graviditeten. Lika som när jag väntade oliven har jag mycket svårt för smak av socker (godis, läsk, riktig glass – ger en konstig bismak, som att smaklökarna och kroppen verkligen inte tycker om det, konstigt nog), men sötsyrligt och läskande som yoghurt och FROZEN yoghurt, hur underbart. Dessutom svalkar det ända ut i kokheta preggohänder och fötter. 

 

En reaktion på ”Tisdagsmys deluxe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s