Nike Free 5.0

Är inte säker på vad jag egentligen tycker om skor i barfotastuk – är för mer stabilitet. Och ovanligt av mig att köpa ett par löparskor men inte i löparsyfte. Känns plötsligt lite avlägset såhär i vecka 35 och med en fixerad bebis i magen.  Däremot (!) är det guld värt att ha ett par sköna skor att promenera i mot slutet av graviditeten samt i vardagen med bebis. Det vet jag av erfarenhet. Vet även att det är bäst att vänta flera månader med att börja springa efter förlossningen. Bodde dock i mina Nike när oliven kom. Och än så länge älskar jag dem! Supersköna, mjuka, lätta och nätta och fsitter som ett smäck på foten. Planen är att ha dem som ”skor att bo i” ett tag framöver, för att sedan övergå till barnvagnspromenader och på sikt kanske börja använda dem som träningsskor.
 
Nike Free 5.0 är en träningssko med djupa flexspår i sulan som ger full flex och barfotakänsla. De nya sexkantiga flexspåren i sulan ger ännu mer flexibilitet än på tidigare modeller. En bra sko för de som vill träna upp foten men ändå ha lite mer stötdämpning än de mer extrema minimalistiska modellerna. Källa Löplabbet.
 
 

 
 
 

2 reaktioner på ”Nike Free 5.0

  1. Åh så sköna skor! Har precis fått ett par nya då mina gamla var så använda så stortån nästan stack ut i ena efter 3 års flitigt användande haha. Använder dom dock inte till löpning, det pallade inte mina benhinnor, men perfekta strosaskor, ser fram emot att gå barnvagnspromenaderna med dom på 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s