Borta bra och hemma smällhett

6 kilometer förmiddags-pw (med mycket svag betoning på ”p” – 5 km, 55 min) med mamma, en sen skärgårdslunch på Albertina (favorit i repris), powernap och lek och bus med oliven samt en väldigt varm tågresa med kickande bebis har man nu landat i en cirka 55 gradig lägenhet. Borta bra men hemma bäst! Men det hade kunnat varit lite svalare… Back to reality! Blomvattning, dock ingen handling så blir fryspizza till middag såhär på kvällskvisten och imorgon – jobb! Har ni också tutat igång nu?
 
 

2 reaktioner på ”Borta bra och hemma smällhett

  1. Oj, mycket på en gång! ..nu verkar det verkligen som om att sommaren har kommit, på riktigt. Har 29,8 grader varmt utanför köksfönstret idag och klockan är inte ens 10:00!! Hihi.. Ja, vad säger man.. Bättre sent än aldrig? 🙂

    Jobbar du fortfarande trots magen? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s