En trevlig sväng till Gefle

Idag blev det en utflylt till en av de gamla hemstäderna, Gävle. Ärenden, shopping – fick med massa fint med i påsarna, bland annat en klänning och Nike till mig själv och höstnytt till oliven, tänkte köpa något till bebisen, har inte gjort det än! men inte den här gången heller. Lunch på Brända Bocken och avslutningsvis en sväng till Valbo för att hälsa på Linda och söta lilla Ellinor. Oliven anpassade sig snabbt till Ellinor 8 månader genom att krypa, åla och leka med bebisleksaker. 
 
 

4 reaktioner på ”En trevlig sväng till Gefle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s