12 augusti

Börjar kännas som att sommaren är slut. Igen! Den här gången känns det dock mer befogat. Mitten av augusti, går mot september – som kan vara min favoritmånad på året. Nog för att jag är septemberbarn själv, men allt blir ju så mysigt då. Det känns faktiskt riktigt bra att båda kidsen är/blir höstbarn. Fick jag faktiskt välja skulle jag hellre välja det än sommar och jordgubbstårtor. Alltså allt är ju bara mysigt på hösten – perfekt tid för att få ett nytt litet knyte tycker jag.
 
Är inne på sista semesterdagarna och sedan blir det, troligtvis, några veckors jobb innan bebisen kommer. Så nu är det skönt med slapptid hos mormor och morfar, ta dagarna som de kommer, passa på att ta powernaps och leka och busa med min plutt. Idag blev det lekpark och igår körde vi agilty med Bobo – och oliven. Och mamman! Ja, själv agerade man dessutom, med 34-veckors preggomagen, häst och galloperade över hinder och sprang över balansgångar. 
 
 
 
PS. roligt med alla kommentarer i förrförra inlägget. Tack för den läsningen! 
 

En reaktion på ”12 augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s