Vilka är ni?

Skulle vara väldigt roligt att höra vilka ni som tittar in här är.
 
Ålder, stad, barn, intressen eller annan trevlig info😊
 
 

56 reaktioner på ”Vilka är ni?

 1. 31 år, bor i Västerås! Har en 3-årig son. Följt dig sen du bodde i Gävle (?) alltså i hundra år typ! Bloggade själv då men nu finns inte tiden längre. (Lifeasemmaknowit) Gillar att träna å hänga med familjen!

  Gilla

 2. Har oxå läst din blogg när du bodde i Kina, och hittat hit nu 🙂 Bloggadr även själv förut. Har en liten kille som är några månader yngre än Oliven. Är 29 år och bor i Stockholm 🙂

  Gilla

 3. 29 år, två döttrar, gift och bor i Stockholms innerstad. Träning, resor och härliga middagar ute och hemma är favoriter. är Har ju hängt här ett tag men bloggar ju inte själv längre (storstadstockholms.blogspot.com)

  Gilla

 4. 34 år, fra Norge, og har en datter på 2 år. Har lest bloggen din i mange år, helt fra tiden før dere flyttet til Dhaka:) Fin blogg med en fin blanding av det meste:)

  Gilla

 5. Jag är snart 30 år, har två flickor som är 5 år resp snart 2 år.
  Har läst din blogg lääänge (eller ja, följt dig genom olika bloggar. Du gillar ju att byta ibland hehe).
  Vi pluggade på högskolan i Gävle samtidigt, men kände aldrig varann. Jag är ingenjör, bor kvar utanför Gävle i villa och har spänning följt dig från olika städer och kontinenter 🙂

  Gilla

 6. Hej! Har följ dig sedan ni flyttade till Kina men har även läst om er tid i Dhaka i arkivet. Fantastiskt roligt att få följa med på era äventyr i Asien och få en bättre bild av hur det är där. Nu följer jag dig för den härliga mixen mellan vardag, barn, mellis/mattips och träning. Är själv 33 år och bor i Stockholm med min man, min son på 4 år och dotter på 1,5 år.

  Gilla

 7. Hittade dig när ni flyttat till dhaka o tyckte det var spännande/kul att läsa. Har sen följt dig och fått mga tips/inspo kring träning, recept, mode etc, du har en skön avslappnad stil o mix på din blogg 🙂 34-åring från Stockholm

  Gilla

 8. Bor i Stockholm och är 29 år. Läst din blogg länge, länge och uppskattar dina inspirerande och peppiga inlägg om träning, vardagstankar osv. 🙂 Bloggade själv ett tag under bloggnamnet lilla fröken.

  Gilla

 9. Hej 🙂 Jag ör 34 och bor i Hässelby i Stockholm. Jag har läst din blogg sedan Kalmar 🙂 Jag har en liten 17 månaders som börjar på förskola till veckan. Ska då avsluta mitt examensarbete.
  Gillar mode, glam, science och barn 🙂
  Kram

  Gilla

 10. 25 år, Stockholm. 🙂 Inga barn. Skulle aldrig vanligtvis följa en föräldrablogg men har hängt med sen 2007 så är ju kul att fortsätta läsa! 🙂 Sen skriver du ju om annat som t ex träning också vilket är intressant.

  Gilla

 11. 32 år, bor i Stockholm, gift och har en 11-månaders. Har läst din blogg i perioder sedan innan du flyttade utomlands, blev mer regelbundet när du outade graviditeten med Oliven. Jag gillar träning, löpning och gym, och tycker det är kul att du skriver om sånt 🙂

  Gilla

 12. Hej hej, 29 år och bor i Malmö. Har följt dig sedan du arbetade på blogg.se, när du bodde i ett litet hus som du hyrde av de som bodde i det större. Jag har nog följt

  dig redan innan dess också. Under många år försvann jag sen en dag så undrade jag hur det gick för dig och letade då upp den igen. Jag råkade avslöja din oliven grav med att fråga rakt ut på bloggen för att du inte tog bilder på alkohol längre (haha, sorry igen) för många år sedan skrev jag en kommentar om hur muckat jag tyckte om att läsa din blogg, du postade den för att jag inte länkat (då var det inte för att själv på läsare 🙂 )
  Jag har två barn på tre och fyra år, två pojkar. Läser din blogg ibland, tycker bra om den! Man blir glad, i övrigt följer jag inga bloggar. Häftigt att följa någons liv genom singeltider, länder, förhållanden och föräldraskap. Tack för att du delat med dig år efter år!

  Gilla

 13. 28 år, Norrbotten, jag har också läst fin blogg se länge, ja gud… sen urminnestider nu när jag tänker efter. Sen har vi följts åt lite i livet, jag bodde 5 år utomlands medan ni också var i Kina och sen fick jag barn precis innan dig och ja, gillar din blogg SÅ mycket. Och nu slog det mig att jag borde talat om det för ett bra tag sen 🙂

  Gilla

 14. Nyss fyllda 30. Bor i Kingston Upon Hull i England tillsammans med min fästman Ryan och våran son Oliver 3.5år (hihi) Gillar fotografering, matlagning och kaffe. Hinkvis av kaffe. Hehe

  Gilla

 15. 30 år, gift inga barn. Har läst din blogg lääänge. O älskar den!! Nog redan från gävle/söderhamn tiden. Gillar din blanding på familjeliv o träning.

  Gilla

 16. 31 år. Bor i Uppsala. Har två döttrar med 1,5 år emellan. började läsa din blogg för läääänge sen när du bodde i Gävle. Sen trodde jag du slutade blogga men hittade tillbaka efter ett tag! 🙂

  Gilla

 17. 23 år, bor nu i Falkenberg, har inga barn och börjar plugga ekonomi nu i höst. Har läst din blogg sen du bodde i Gävle och målade "gubbar" på de första bilderna 🙂 kommer även ihåg att jag tipsade dig om att se step up när du frågade om filmtips 😉

  Gilla

 18. 31 år, Helsingborg. Hittade dig under Kalmar-tiden har jag för mig, följde med till Dhaka och Shanghai och fram till första graviditeten. "Tappade" sedan din blogg men tittade in för en månad sen och då hade det hänt grejer!

  Gilla

 19. 44, bor I Goteborg. Hittade din blogg när jag skulle resa till Kina 2 perioder och jobba och tittar in till morgonkaffet på jobbet. Ägnar mig åt min familj, hem, trädgård, 15-årige sonens fotbollslag, träning och gärna vandring och natur.

  Gilla

 20. 28 år från Växjö, har läst din blogg i gud-jag-vet-inte-hur-många-år. Kan det vara 7-8 år? Du känns liksom som en god vän 😉 Har en kille född februari -14 och tycker det är så kul med din blandning av familjeliv och träning, eftersom det är ett stort intresse även för mig!

  Gilla

 21. Är 20 år och bor i ett litet samhälle i Västra Götaland. Har praktik på en blomsterhandel just nu. Följt din blogg länge, tycker den är riktigt härlig! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s