Dagens preggogym vecka 33

Har ni det härligt i sommarvädret? Äntligen lite sommar igen och perfekt tajming på det! Nyss njutit av den här goda lunchen ute på altanen och sitter nu här med en kaffe. Väntar på att lille älsklingen som fortfarande sover middag ska vakna och då ska vi blåsa upp och fylla poolen! Det hanns inte med på förmiddagen då det blev ärenden, handling och gym.
 

 
Dagens preggoträning: 30 min crosstrainer varav 20 intervaller, en minut tungt med tryck, en lätt o.s.v. Följt av armar och axlar cirka fem övningar.
 
Status: 52 dagar kvar till BF och så länge inte magen gör sig påmind när jag till exempel böjer mig ner känner jag mig rätt så ogravid. Det är dock svårt att köra någon kondition ute i träningsskorna eftersom huvudet stöter i så det gör ont när jag joggar. Men på crosstrainern fungerar det perfekt!
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s