Grön morgon

Snart är det dags att börja med overallen innan man ska till förskolan på morgonen. Synd bara att det inte blev någon sommar däremellan! ”Det är därför svenskarna åker utomlands på semester” konstaterade jag. Själva har vi bara semestrat genom att resa hem till Sverige fyra somrar i rad. Vi får väl se hur det blir nästa!
 
Två uppiggande saker har i alla fall hunnits med den här morgonen:
 
1. Preggogym: Ben och axlar. Låren och rumpan har alltså genomgått en förändring under den här graviditeten, men jag kör på och tänker att det är väl insidan (musklerna) och inte utsidan (celluliterna haha) som räknas.
 
2. Grön energikick: Ekologisk babyspenat, banan, kiwi, mango, gurka, citron
 
 

8 reaktioner på ”Grön morgon

  1. Ja den här sommaren har inte bjudit på så många soltimmar, hoppas på en varm o skön höst istället. Börjar redan få höstefeeling nu när sommaren lyser med sin frånvaro, haha… Ha en skön dag, kram på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s