Örtagården

Det finns ett underbart ställe cirka en kilometer från stugan. Örtagården heter det. Och för att ta sig dit måste man korsa jordgubbsfält, potstisåkrar och gå längs Kärleksstigen. Låter inte särskilt jobbigt eller hur? Väl framme kan man köpa oljor, marmelader, plocka nötter och torkade bär samt köpa kaffe och glass.
 

 
Älskar mixen av brända mandlar, gojibär, stark ingefära och cashewnötter.
 
Under den här semestern har det blivit en hel del bärande, inte bara på en bebis utan två:) (ca 25 extra kilo för mig alltså). Lille bestämde killen som kan hoppa och dansa i timmar har helt plötsligt tyckt det blivit jobbigt att promenera. Paraplyvagn står på köpalistan. Och kanske även en dubbelvagn. Planen var att han skulle stå på en såndär planka, men att få honom att stå kvar på en sån… Sista gången vi åkte iväg utan vagn i alla fall. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s