Semesterlunket på Öland

Håller på att bli bloggkändis! Får titt som tätt kommentarer från folk som sett mig på stan. Bäst att man sköter sig!:) Och roligt att ni skriver!
 
Här rullar semesterlunket på och kusinen har kommit till stugan. Svensk sommar när den är som bäst, kan man säga, för inget riktigt bikiniväder, än så länge… Men från och med imorgon sägs det att det ska bli! Bäst att det stämmer för nästa vecka blir det ju lite jobb för mig igen. Känns avlägset nu, men är väl så det ska vara på semestern?
 
Har promenerat senaste dagarna men idag blev det faktiskt 4 km jogg igen. Känns som lillan sprattlat till sig lite där inne. Gjorde ont och ilade mot bäckenet några dagar när det kändes som att hon hamnat lite långt ner, men senaste dygnet har hon varit helt vild med fötter där och händer där pch rörligheten gynnar tydligen jogg:) men det är piano som gäller nu, sakta och sällan. Konditionen är det i alla fall inget fel på för känner att jag skulle kunna plöja på ganska så mycket mer + att man joggar runt med 10 kilo extra. Men det väntar ju vila och ju längre inpå konditionen kan hållas uppe desto snabbare går det att få tillbaka den, tänker jag. Men det blir ett annat kapitel. För när väl bebisen kommit känns det totalt oviktigt och ointressant för en tid framöver.
 
Magen i mitten av vecka 30. 
 
För övrigt frossas det i jordgubbar och jag är helt fast i en deckare – äntligen lite sommarläsning, Visning pågår av Sofie Sarenbrant.
 
Vad läser och tränar ni den här veckan? Och någon annan där ute som har lika stor (eller större) mage som jag?
 

7 reaktioner på ”Semesterlunket på Öland

  1. Fin du är!
    Det skulle kunna vara jag som skrivit de där sista raderna, jag frossar oxå jordgubbar o
    läser ( äntligen sommarläsning ) oxå Sofies böcker just nu, haha! Precis läst ut visning pågår. Träningen går sisådär, men försöker ta en långpromenad varje dag iaf. Verkligen dax att komma i form efter tre graviditeter!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s