8 reaktioner på ”Dagens mini-outfit

  1. Japp. Såg dig med en kaffe i handen vid frisören, men det var nog Oliven som klippte sig va? Jag satt själv med hela håret fullt av foliepaket. Kände igen dig från Gävle, bodde där uppe förut och har läst din blogg lite av och till.

    Gilla

  2. Japp. Såg dig med en kaffe i handen vid frisören, men det var nog Oliven som klippte sig va? Jag satt själv med hela håret fullt av foliepaket. Kände igen dig från Gävle, bodde där uppe förut och har läst din blogg lite av och till.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s