Tips på fräsch sommarmat

Igår var fredagskänslan på topp. Morgonträning, lunchdejt med trevliga tjejer och sen blev det inte riktigt som man tänkt sig. Tog ett tag innan man verkligen kunde förstå det, men vi hade tjuvar på jobbet som smög in och snodde min dator och iphone, dock inget privat, men ändå, läskigt och aningen mystiskt – sådant man inte tror ska hända. Blev alltså inte någon produktiv eftermiddag för mig…
 
…men en trevlig kväll! Med de orden kan jag dela med mig av ett fräscht och somrigt middagstips som jag slängde ihop, fullproppat av färg och antioxidanter osv, prima för preggokroppen. Kyckling med en väldans fräsch sallad.
 
 
 
Kyckling:
  • ca 2 tsk spiskummin
  • ca 2 tsk kajenpeppar
  • ca 2 dl olivolja
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • ca 400 g kyckling
  • salt och peppar

Blanda ingredienserna till marinaden, rör runt med kycklingen och stek eller grilla

 
Sallad:
  • 1 granatäpple
  • 1 mango
  • 1/2 rödkålshuvud
  • Babyspenat
  • 200 g fetaost
  • ca 4 msk olivolja
  • ca 3 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar

 

2 reaktioner på ”Tips på fräsch sommarmat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s