Tre månader till BF

Den 24:e betyder inte bara x antal månader till eller från julafton… Nu: antal månader till BF. Och just nu: 3 kvar to go!

Annars då? Jisses vilken egentidsompysslarkväll man fick till igår!
1. 60 min guuudomligt skön massage. På Sparadiset. Riktigt bra stället för övrigt! Med semesterkänsla (Asienlängtan javisst) som frångick den annars ganska så kliniska svenska massagemiljön.
2. Mörk choklad
3. Inpackning, ansiktsmask osv.

Imorse blev det 30 min gymträning, dock kondition – crosstrainerintervaller. Tänkte ta en joggingrunda men spöregnade ju…

Förresten, har upptäckt en ny lakrits-raw bar som är såå god!
Ikväll kommer mina killar hem!

6 reaktioner på ”Tre månader till BF

  1. Hej!! Det här är creepy men jag läste din blogg för flera år sedan. Då bodde du i Gävle oxh jag tror att du flyttade till Kalmar men sen tappade jag liksom tråden och det blev inte av att jag följde dig mer. Nu är jag mammaledig och spenderar mycket tid med att amma och läsa bloggar 🙂 och igår kom jag att tänka på dig och typ "undrar vad som hände med henne", hittade din blogg och såg att det har ju hänt så mycket spännande i ditt liv. Grattis!! Tyckte det var kul att se att du också bor i Stockholm, när jag följde dig så bodde jag i Linköping så det är ju lite kul att vi båda bor här, verkar bo i samma del av stan också. Tänkte kommentera igår och berätta det men det blev knte av. Nu till det sjuka! Jag var inne på Telia idag och upptäckte att du stod framför mig i kön. Jag ville typ berätta det här för dig men min svärmor passade min son i vagnen utanför och jag hade bråttom iväg. Det känns lite creepy men jag antar att det bara visar hur himla liten världen är!! Ha en fin helg och kul att hitta tillbaka till din blogg igen!! Kram, Stina

    Gilla

  2. Oj, har det alltså gått minst fem år sedan jag läste din blogg? Läskigt att tiden går så fort!
    Min bebis är snart sju månader men hade väldigt bråttom till världen så han föddes i v. 25 – så egentligen är han tre månader. Det har varit en lång resa men fantastiskt att nu vara hemma och mysa och även att ha fått insikt i hur bra svensk sjukvård för våra småttingar fungerar. Du verkar njuta av graviditeten fullt ut, helt rätt! Det är häftigt hur kroppen funkar och vilka små gullepluttar den kan skapa 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s