Det märks att någon har sommarlov

För 30 minuter sedan hände det – det nya sovmorgonsrekordet sattes. Mamman hade vaknat för en stund sedan och gick upp… Och nu är klockan snart nio! Det här har aldrig tidigare hänt (för er som inte hänger med i svängarna kan jag meddela att det är ett riktigt halleluja-moment att inte behöva gå upp 06.00 en lördag).

Men det har blivit senare kvällar. Igår var det dessutom en riktig sommarkväll! Var ut och åt med fina kusinfamiljen och fortsatte hem till oss. Jag lånade en cykel för att åka och köpa godis och kände att IDAG ska det ske – jag ska köpa en cykel, tusan vad härligt det är att svicha fram i shorts en sommarkväll och känna vinden kittla.
 
Annars då? Ska ni se på det kungliga bröllopet ikväll? Själv tycker jag att det är lite festligt med feststämningen på Nyhetsmorgon till morgonkaffet, men när kortegen rullar iväg kommer vi att kombinera grillförberedelser med sol och bus hemma hos vänner.
 
08.48 – själv i morgonsoffan, nyp mig i armen.
 

2 reaktioner på ”Det märks att någon har sommarlov

  1. Jag är definitivt inte rojalist, så inget kungligt bröllop för min del. Jag ska bara ta vara på dagen och vädret som äntligen är så somrigt. En koncert och en tur i det gröna! Ha en bra helg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s