Springelispring

Den här veckan har ju gått så fort som om man bara skulle ha sprungit förbi den på upploppet. Tycker det var igår vi kom hem från Istanbul.
 
I onsdags drog jag från jobb till mina hamla hoods och Djurgården för att heja på sambon och mamma-mormor som sprang Blodomloppet. Så duktiga och snabba! JISSES som det kliade i löparmusklerna, längtan efter att maxa en femma… Men peppen i alla fall! Blev en blåsig promenad över Gärdet hem till pärona för sushimiddag.
 
 
Men jag har faktiskt också sprungit den här veckan! I morse blev det morgonjogg. Jag Ä L S K A R sommar-morgonjogg. Luften, dofterna, känslorna, blir kär i livet (och det där var det mest klyschiga jag skrivit på väldigt länge). Fjuttdiatans på 3,5 km och på 10 km/h, backig bana – men ändå, vecka 25. Går väldigt mycket bättre nu än i vecka 20 och i vecka 10 pallade jag inte en meter. Det går åt rätt håll? Eller… Bara att tacka och ta emot så länge det går.
 
Trevlig fredag på er och HELG!

7 reaktioner på ”Springelispring

  1. Duktigt! Det var lange sedan jag var ute och sprang nu och jag vill sa garna igang igen men tycker det ar sa svart med vad man ska ha pa sig just nu. Det ar lite for varmt for jacka men for kallt for att springa i bara troja eller linne.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s