Veckan annorlunda

Den här veckan är verkligen en speciell och annorlunda vecka för vår lilla familj. Jag känner liksom sommarlovs-pirr i kroppe (blandat med livliga sparkar i magen). Låt mig få förklara varför. 

 

 1. Vår! Änrligen! Att det dessutom fortfarande är ljust när man kollar på serie vid 22.00 är helt fantastiskt. Så mycket energi!
 2. Gräsänka den här veckan (fram till torsdag, se nedan) och oliven och jag är ensamma hemma för första gången på jättelänge. Njuter av härliga dagar med min lilla plutt.
 3. Men på torsdag då smäller det! Då bär det av till Istanbul på konferensresa med jobbet. Weekend torsdag-söndag. Har aldrig varit i Istanbul tidigare och det känns riktigt grymt! Magdans och turkist bad, here I Come!
 4. Oliven ska sova borta (eller hemma, det får vi se) för första gången. Pappan kommer inte hem förrän dagen efter jag åkt. Det stora är i alla fall att det blir en natt utan mamma och pappa. Kommer säkert att gå galant men känns ändå speciellt. Trots att han är en liten tuffing så är han ju väldigt mammig av sig när natten kommer (och ooj som jag kommer sakna honom).
 5. Sommarlovskänslan späds även på av det är olivens sista dagar på dagis fram till september (som för övrigt är the due date-månad och då kommer ju allt bli lite annorlunda). Det vaknas nämligen pappaledighet! Inget jag får ta del av, förutom minus lämningar och hämtningar, samt veta om dagarna att de har det jäkligt bra – jo, det känns allt lite som sommarlov för mig också, i alla fall för en del av mig.
 

Måste då även visa dessa två saker som oliven har fått med sig hem från dagis. En planta som de har sått tillsammans och ett diplom från ett lopp de sprang, första motionsloppet javisst, men åhh vad gärna jag hade viljat vara där och se på. Man blir i alla fall lika glad varje gång man hittar en sådan här ”pryl” ovanpå hans skåp. Blir så glad av att veta att han pysslar, myser och har det roligt om dagarna.
 

6 reaktioner på ”Veckan annorlunda

 1. Men va härligt med ett långt sommarlov för Oliver å mysigt med en liten egen planta!

  Våra tre har två veckor kvar i skolan sen så får även dom sommarlov – som dom längtar!

  Gilla

 2. Jag är gravid i vecka 17 och har svårt att få koll på hur jag ska äta.. äter antingen för mkt och mår sen illa i flera timmar eller för lite och känner mug hungrig. Hur äter du? Du tränar mer än mig, men vore inspirerande med tips på hur en matdag ser ut för dig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s