Happy Friday

TGIF, snart helg o.s.v. Här har man ett skapligt pizzasug, men ikväll kan det bli kolgrillen! Osugen på att laga något hemma. Kan ha att göra med att jag igår kväll lagade lax (som är sååå gott) som var lite för gammal, av misstag då, och dålig, dock fryst. Smakade skit rent ut sagt och var helt säker på att den skulle komma upp inom kort. Kom att tänka på matförgiftningen i Kina förra våren och bekräftade att jag hellre skulle föda igen än att drabbas av den igen. Det slapp vi denna gång. Däremot fick jag en reminder av fästmannen, det ska jag snart. Föda barn alltså. Men det är inget vi behöver tänka eller prata om nu. 

En fyhelsikes täppt näsa, lunchflås på det och så snart helg!
Uppdatering:
Pizza blev det:)


Dagens mama.

5 reaktioner på ”Happy Friday

  1. Klart du skulle ha pizza om det var det du var sugen pa! Det tycker jag att du förtjanade. 🙂 Aldrig roligt med mat som rakar ha blivit for gammal. Jag stekte ett gammalt agg for ett par ar sedan och kan fortfarande inte ata stekt agg. Jag maste scrambla mina agg nu annars mar jag illa.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s