Dagens preggolunk

Alla ni som har möjlighet att lunchträna, göört! Inte klokt vilket vardagspepp det blir! Jag är inte gjord för att sitta på rumpan 9 timmar om dagen, lunka bort till köket för att värma mat och slå mig ner framför skärmen igen. Tvivlar på att ngon annan heller är det… Idag: 5 km preggojogg/powerwalk. 35 min.
 
Lunchen smakade såå gott post träning. 
 
 
Dagens träningsmama – innan/efter dusch + eftermiddagsmellisplaner till kaffet.

6 reaktioner på ”Dagens preggolunk

 1. Hur gor du med haret nar du tranar? Tvattar du varje gang? Har du nagra tips? Jag tycker det ar sa svart… ska man anvanda balsam bara vissa dagar kanske?

  Gilla

 2. Åååå,låter ju toppen kul!!! Måste vara riktigt skönt att köra en träning=) Nej,tror ju som du. Ingen är gjord att sitta på en stol eller ligga i en soffa flera timmar…

  Gilla

 3. HEjja dig! Bra jobbat! Tyvärr får jag inte till träning på jobbet, det funkar inte med alla möten så jag får ta det kvällstid istället å det funkar det med…men att träna på lunchen hade ju varit optimalt!

  Gilla

 4. Det är därför jag alltid brukar gå till jobbet och när jag väl jobbar stiger jag upp titt som tätt för att fylla på vatten etc.
  Jag blir så rastlös om jag inte får röra på mig.

  Gilla

 5. Bara man har lit ork till övers så tror ja nog me på träning pådagen då du e piggare. Är inne i mitt "vill inte alls" så tja vi får väl se när andan kommer på igen . vill bli pigg i mitt knä oxå så

  kram till dej

  Gilla

 6. Ja träna på arbetstid är ju värsta lyxen och så många som inte nyttjar det!!?
  Vi får en rätt stor "peng" istället till olika aktiviteter men har vi extraturer så kan vi gå iväg till jobbets lilla gym och träna!

  Fin fredag, Kram PILlan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s