Segmåndag och plåsterpremiär

Imorse var en sådan morgon då jag hade en stark önskan om att 1) inte lämna oliven på förskolan 2) vara hemma. Några anledningar:
  • Spöregn (fortfarande)!
  • Måndag igen efter långhelg, inget mer behöver sägas
  • Morgontrött, väldigt morgontrött
  • Olycka i duschen*
 
*Så jobbigt i mammahjärtat! Blod- och plåsterpremiär på oliven. BLOD! Vi hade precis duschat och det var torkning på gång när jag upptäckte blod typ över hela han (lilla söta kroppen), blod som smetats ut av duschvatten. Innan jag hann lokalisera var det kom ifrån! Från ett finger. Vi torkade, plåstrade (plåsterpremiär) och blåste massor. Gråt, gråt och mer gråt! Och säkert så många frågor. Följande 20 minuter gick han omkring och grät och höll upp sitt finger och plåster som blodat igenom. Det värsta är att jag inte har en aning om hur det hände. Pekade ut Schampo- och tvålflaskor som vapen då detvar det enda han hade tillgång till på duschgolvet, antar att han skar sig på något lock. Mammatankarna hann i alla fall gå kring huruvida det är okej att vabba p.g.a skadat finger… Väl på förskolan var det dock glada miner och han visade stolt upp sitt plåster. Min lilla älskling!
 
 
 
Nu, efter en lunch som bestod av rester från söndagsmiddagen – laxfilé med risotto och harricot verts, börjar man ju pigga på sig lite. Men det vore gött om våren kom tillbaka. Väntar för tillfälligt spänt på schemat för vår konferensresa till Istanbul som går av stapeln redan nästa vecka!
 

3 reaktioner på ”Segmåndag och plåsterpremiär

  1. Aww trist med blodig start pa dagen men later som att han tog det som en riktig trooper! 🙂 Mandagar ar riktigt sega, speciellt nar det regnar. Adam Alsing brukar alltid twittra pa morgonen och klaga pa att veckan ju aldrig tar slut och sa ser jag den tweeten och vet inte om jag ska skratta eller grata… varje mandag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s