Regnrusk, gymmys och sånt

Efter en lördagskväll hos kusinen och company med grillat och en mysmorgon med alldeles lagom sovmorgon fram till åttatiden följt av ägg-och mackfrukost följt av frukostkoma kändes det störtskön att kila iväg bort till gymmet för helgen preggopass. Åhej vad det gick! 20 minuter på crosstrainern med 10 i motstånd och sällskap av en sinnesmix av någon slags house i lurarna, Carl Philip och Sofias Lysning framför nunan samt regn utanför fönstret framför. Spöregn!Var på väg ut till lekparken på förmiddagen när det gick upp för oss att det inte bara var grått ute utan även ösregnade. Hur mysigt som helst när man är inomhus och gymmar och myser och så. Och när man äntligen fått så fint hemma! Ungefär 5 månader tog det för oss, från att vi flyttade hem till en tom lägenhet, till vi fick allt på plats precis som vi ville ha det. Nu väntar vi bara på köksskåpet som kommer till veckan.

Jag + magen, vecka 22.
 
Dagens träning? Efter uppvärmningen:
  • Benböj + ryggdrag med gummiband 3×12
  • Superman på knä (bra för bål och rygg såhär i preggotider) 3×15/sida
  • Armhävningar 3×12
  • Sittande bicepscurls 3×10
  • Tricepspress med rep 3×12
  • Ryggdrag med rep 3×12
  • + Balansövningar på boll
  • + Stretch
Äkta kalaspass och därmed humöret på topp!

2 reaktioner på ”Regnrusk, gymmys och sånt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s