Regnjoggpepp

God morgon! Kanske fel period att känna sig supertaggad på löpning:) vilket jag gör nu. Hur som helst, så småningom så. Efter förra graviditeten fick jag det dock bekräftat att hur man än tränar, mår o.s.v under graviditeten har ingen betyande roll för formen efter förlossningen. Alltså hur förlossningen går, vilka muskler, leder, hormoner, eller vad det nu är, som tar stryk då är nog det mest avgörande. Jag menar, själv kunde jag ju knappt gå på två månader efteråt. Kände mig som en 90-åring. Andra, som inte tränar under graviditeten, kan ta en powerwalk dagen efter. Bara att flyta med liksom. Men än så länge känns det ju bra! Förutom att konditionen är helt värdelös, men det är ju en annan femma:) Imorse blev det en snigeldistans och dryga 3 kilometer regnjogg. Men skön start på dagen! Kom hem till lille pluttisen som tagit sovmorgon (både han och jag är mycket mer morgontrötta nu när vi äntligen skaffat rullgardin till balkongdörren). Mysigt att krya ner i sängen en stund till innan Barnkanalen, gröt, lämning och jobb. Men idag hörrni, halvdag!
 
Frukost på det. Gröt med…? Jordnöts-och chokladröra.

3 reaktioner på ”Regnjoggpepp

  1. Du är fan grym alltså! En riktig inspirationskälla till min nästa förhoppningsvis kommande graviditet 🙂 Å du, den där gröten- hur gör du den? Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s