6 km preggojogg

Stack ut för jogg igår och mycket riktigt så var efter regn-luften underbar. Bästa springvädret! Och det gick, förhållandevis, bra!
 
Om vi säger såhär, med Oliver kunde jag inte jogga efter vecka 7. Och nu klarar jag 6 km i vecka 21, även om det går riktigt sakta. Oliver låg dessutom liksom utanpå magen och jag kände mig jättevingling, därav ett stort ärr på högerknä som jag fick när jag försökte mig på lite jogg. Finns fördelar med att det inte bara lägger sig på mage utan lår och rumpa också, haha, jämnvikt!

 

8 reaktioner på ”6 km preggojogg

  1. Wow, vad strongt av dig! 🙂
    Jag är själv i v.10 nu… Vågar man jogga eller kan det påverka magen på något vis såhär tidigt i graviditeten?

    Gilla

    1. Det enda man kan säga är LYSSNA på kroppen. Förra graviditeten kunde jag inte ens jogga i vecka 7, gjorde ont och kändes obehagligt… Den här gången är det lite annorlunda men idag kände jag att jag nog borde trappa ner. Allmänt tips är att övergå till powerwalks efter halvtid, löpning innebär mkt stötar för bäckenet osv. Det kan ju inte påverka magen, alltså vara någon fara för bebis (så länge du är frisk osv) men inte så kul om det påverkar dig med smärta som kan bli svår att bli av med, foglossning osv. Men det där känner du nog:)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s