Träningsplaner mellan frulle och brunch

Söndag morgon och en härlig sovmorgon till 07.30. Haha, nej, jag var ine ironisk nu. Blev väckt när sötisen kom in till oss vid 05.50 och då fick jag somna om och ”vakna själv”, härligt eller härligt!
 
Som sagt, mornarna blir så långa! Barnkanalen, äggröra och toast med jordnötssmör på det och nu funderas det på gym eller joggingrunda i regnet. Tror faktiskt att det precis slutat att regna och älskar luften som blir då, perfekt för jogging, såå skönt att bara andas in. Å andra sidan har styrketräningen hamnat lite i skym undan nu när det blivit så skönt väder ute. Vet hur viktigt det är att försöka bevara styrka, men ibland känns det som att styrketräningen under graviditet, ja jag vet inte, som att kroppen ändå lever sitt eget liv. Men det är ju egentligen bra och viktigt.
 
Blev förresten lite chokad på morgonen när jag kollade mig i spegeln och såg att min (ganska så) stora mage typ försvunnit. Tur att jag vaknade av små sparkar annars hade jag nog blivit orolig. Antar att hon flyttat sig lite eller att magen bara var väldigt tom. Antar att den kommer att komma tillbaka inför det som komma skall…

Hit ska jag med Jessica om några timmar! Brunch på Berns.

 
Gammal bild från i mars, brunch på Berns Asiatiska.

3 reaktioner på ”Träningsplaner mellan frulle och brunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s