Hagaparken

God morgon onsdag! Först, tack för alla fina grattis och kommentarer! 
 
Den här veckan blev ju inte riktigt som planerat. I måndags körde jag morgonjogg och det gick hur bra som helst. Men på måndagskvällen kom förkylningen. Nämner inga namn men anar att jag ärvt den av en viss liten person. Att vinden drog på och att jag frös som tusan när vi satt ute och fikade i söndags och att jag senare, när vi kom hem, var helt slut och somnade på balkongen för att vakna upp helt stelfrusen gjorde nog sitt. Men så kan det va. En sak som i alla fall är säker är att förkylningar alltid känns värre när man har bebis i magen. Känner mig totalt överkörd!
 
Tänkte svänga förbi förskolan lite senare, men än så länge hänger vi (jag rättare sagt) i soffan. Lite senare ska vi på ultraljud. Det är inte första, men vääldigt nyfiken på att kanske få se om det är en lillasyster eller lillebror som kickar runt där inne! 
 
Här kommer några bilder från söndagen. 
 

Framtida Zlatan? 

 

 

En reaktion på ”Hagaparken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s