Supersnabb pasta med pesto

Slängde ihop en pasta med pesto som blev supergod och som inte tog mer än 10 minuter att göra. Perfekt en kväll som denna då jag och lillälsklingen var ensamma hemma och ville ha middag snabbt. Oliven älskade det verkligen. Men han älskar all pasta. Äter nästan en hel vuxenportion!
 
 
Ingredienser 2 portioner:
  • Valfri pasta (för mini och mig gjorde jag två portioner, han äter 0,75 och jag 1,25:))
  • En stor klick pesto (jag använde ca 1/5 burk, pesto är väldigt smakrikt så smaka av hur ni vill ha den)
  • En halv burk kvarg
  • En påse bladspenat
Koka pastan. Blanda pesto och kvarg i en skål. Häll av vattnet på pastan och blanda med pestoröran och spenaten. Underbart gott!
 
 

5 reaktioner på ”Supersnabb pasta med pesto

  1. Nä att hålla koll på gluten hit och dit är väl kanske mest relevant för oss glutenallergiker. Jag är så van att alltid behöva kolla innehållsförteckningen på allt jag äter, så det har blivit till en vana, typ som att borsta tänderna. Glömmer ibland bort att inte alla kollar innehållsförteckningarna lika vanemässigt som jag själv 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s