Vårlördag

Den här lördagen var ett bevis på att det är hur härligt som helst att ta dagen som den kommer, utan att ha några speciella planer. 
Kvart över nio (då känns det förresten som att det snart är lunch för olivmamman..) började jag fundera på om jag skulle gymma idag (vilodag igår). Då slog det mig att det började ett Easyline pass 09.45 och visst han jag dit. Härlig ”start” på dagen.
 
Hem för dusch och olivendusch och sedan drog vi ut. Hade kunnat varit en aning varmare idag, bara om solen visat sig lite mer hade det nog varit det och då hade man slagit sig ned på någon av alla härliga uteserveringar kring St Eriksplan och Odenplan där folket som satt och drack rosé såg ut att frysa. Men visst blev det uteservering för oss också! Dock en med infravärme. En av sushifavoriterna Raw på Rörstrandsgatan. Älskar deras sushi! Helt perfekt sorlek på bitarna som bara smälter i munnen! Och helglunch eller brunch passar perfekt då oliven tar sin dagliga powernap. Det är lite lugnare att äta när han sover. Igår kväll hamnade det till exempel både grisar och legogubbar i rengöringsvattnet till räkfrossan… En promenad, en hel del bus, lite olivenshopping och en fika på Wayne’s hann vi även med på väg hem.
 

 
Ikväll skiljs familjen åt då killarna dragit iväg till ett håll och jag ska ut på födelsedagsmiddag.
 
Trevlig kväll på er!

3 reaktioner på ”Vårlördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s