Mot ljusare tider

Har bokat tid för att blondera mig lite. Tänkte börja i stil med något sådant här för att sedan bli färgblind och göra det ljusare och ljusare tills det blir vitt. Eller så ångrar jag mig och färgar det mörkt igen. Vi får väl se! Just nu har jag minnaturliga hårfärg.
 
 

3 reaktioner på ”Mot ljusare tider

  1. Jag saknar det ibland! Inte att bo där nödvändigtvis, men livsstilen. Jag saknar att prata franska och det internationella. Vissa dagar riktigt mycket. Kanske är det annorlunda när man varit expat? Då det på ett vis skapar en trygghet att få hjälp med allt av företaget. Jag kämpade så mycket ibland så det kändes som att lämna en del av den jag var. Om du förstår vad jag menar? 🙂 Men alltså standarden och allt omständigheterna kring all administration och byråkrati saknar jag inte, haha. Inte heller att jobba till klockan åtta på kvällen 😉

    Gilla

  2. Jag vill färga mitt hår men nu efter några års kämpande med att få tillbaka min naturliga hårfärg vet jag inte om jag verkligen vill det eller bara tror att jag vill…. Flummig kommentar kanske.

    Gilla

  3. Jag ar sa glad att jag gick tillbaka och borjade bleka mitt har igen (hos frisor, skulle aldrig experimentera sjalv). Det ar ganska mycket underhall fastan men naturliga harfarg ar ganska ljus den med men det ar det vart, speciellt pa sommaren. 🙂 Sen tycker jag att din harfarg du har nu ar riktigt snygg den med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s