Söndag morgon

Fy, igår fick jag ont i halsen och på kvällen blev det värre. Sådär så det skär när man sväljer. Nu går jag på alvedon. 
 
Veckans sovmorgon idag men har inte kunnat somna om efter lillälsklingen väckte mig så nu ligger jag i sängen och hör Supertrion där ute på tvn. Det värsta är när man vill somna om men börjar fantisera om goda frukostar och magen börjar kurra. Kanske så oliven känner klockan sex varje morgon?
 
Igår blev det i alla fall sol. Vilken underbar dag! Och mycket riktigt så blev det även en promenad till den där inredningsbutiken som jag spanat. Hade kunnat köpt hela butiken! Aldrig sett så mycket snyggt på så liten yta. Och det blev en del köp, prylar att pimpa sideboardväggen med. Visar inom kort!

 
 
På kvällen blev det grillpremiär borta hos familjen vi hänger med mest och lika mysigt som vanligt var det. 
 
Nej, nu blir det nog frukost ändå. God morgon!

6 reaktioner på ”Söndag morgon

  1. Ohh så mysigt att gå i sådana butiker, kan vara för mysigt hihi. Kul att se vad du köpt. Ohh gött med grillpremiär med ;). Ja nog har de egen vilja, man sliter håret ibland hihi. Hur tycker du det känns att börjat jobba och ha Oliver på förskola? Jag börjar känna mig lite instängd så ska bli skönt att Isabelle får egna rutiner med dagmamman och även jag, man behöver det

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s