Under och efter

God förmiddag! Hoppas ni har en härlig påsk? Det har vi verkligen!

Imorse sov vi alla till kvart i nio! Rekord! I vår familj berodde det dock på att lilla bustoklsälskligen har feber. Är en stor tand på väg upp i underkäken och det kan vara anledningen, även en hel del dreggel så tippar på det. Men efter alvedon somnades det alltså om till niotiden. 

Blev ingen simhall med kusinen, men lite badkar. Stor smaskig frulle också! Och jogg! Går lättare och lättare för varje gång nu när jag kommer igång efter min ”två månaders jobbiga svacka”. 4,2 soliga och uppfriskande kilometer!

Under och efter jogg.


Nu ska vi alldeles snart åka iväg på påskbord. Samma ställe som vi var på påsken för två år sedan när lille token låg i magen. Ser fram emot sillen!

5 reaktioner på ”Under och efter

  1. Men herre Gud jag hittade din blogg! Jag läste alltid förr men när jag fick barnen blev det inte så mycket mer. Några gånger under åren har jag tänkt att "undra hur det går för Karin" 😃 det var jag som "outade" din graviditet 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s