Cirkus

Senaste nytt på duplofronten.

 
Vet inte vem som var mest exalkterad över cirkustemat, jag eller oliven, men gissar på jag. Han, däremot, älskar verkligen lego, eller Duplo får vi nog säga. Kan sitta och pyssla hur länge som helst (mätt i olivertid). Något annat han älskar är djur så det här skulle ju inte kunna passa honom bättre. 

2 reaktioner på ”Cirkus

  1. Ah vilket fint set! Jag hade en bondgard i Duplo som fick folja med i MANGA ar! Jag minns fortfarande nar vi gav bort det till nagra bekanta nar deras barn var i ratt alder men da hade nog jag och mina broder lekt med det i sakert 15 ar sammanlagt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s