Fredag morgon

 

Jisses vad jag drömmer mycket konstigt på nätterna nu. Långa, helt osammanhängande och galna historier. Att jag i slutet av morgonens sista dröm var på paraplyjakt var kanske inte så konstigt. Regnet öser ner! Vädret spelar en ett spratt och tanken slog mig nyss att det känns som en höstmorgon. Men först ska vi ha sommar eller hur!

Igår bokade vi flygbiljetter till påsk. Mycket billigare än att åka tåg, konstigt nog. Även om ressuget för första gången sedan vi flyttade tillbaka till Sverige, infunnit sig, blir detta resmål inte särskilt exotiskt, eller allt är väl relativt. Nä hörrni, nu är det fredag!

2 reaktioner på ”Fredag morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s