Fredagsmys på Restaurang Asplund

 
Igår åt vi middag på Restaurang Asplund. Restaurangen ligger i en K-märkt byggnad som ser ut ungefär som en skolmatsal, alltså inte direkt lockande på utsidan. Däremot ligger den i Ingenting. På riktigt alltså. I området Ingenting i Solna. Men på insidan kändes det lite som att komma tillbaka till en av alla snygga expatrestauranger i Shanghai. Underbar restaurangmiljö om ni frågar mig och maten hade verkligen det där lilla extra. Helt perfekt!
 
Själv tog jag en torkskrätt som verkligen var jättegod. Men det som nästan var godast vid bordet var en skagenpizza med räkor och dill i en utsökt smakkombination, dessutom serverat med en räksallad.
 
 
Har hört mycket gott om deras brunch som jag är väldigt sugen på att prova på. Kolla in menyn bara! För de som vill besöka restaurangen så har den bara öppet en kväll i veckan och det är fredagar. Annars är det lunch, brunch och catering som gäller.

5 reaktioner på ”Fredagsmys på Restaurang Asplund

  1. Bra tips! När vi är i sthlm så bor vi ofta i Sumpan och då är ju denna restuarangen nära (om vi skulle få för oss att lämna bort bebis en kväll för lite kvalitetstid ute)!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s