Vårshopping

 
Vilka härliga dagar med strålande sol och doft av vår i luften. Ja, det luktar ju något speciellt av luften när det blir lite varmare. Och då menar jag inte hundskit utan något positivt. Här har ni mig som bott borta i avgasland där luften varit så gott som förgiftad och blivit extra observant på dofter. Detta i sin tur gör mig sugen på att bära ljusrosa och ljusblott, barnsligt härliga färger såhär års. Därav denna shopping på H&M. Snygga t-shirts samt en oversize-skjorta. Utlovar bild när de sitter på inom kort. Har vädret fått er på shoppinghumör ännu? 

2 reaktioner på ”Vårshopping

  1. Jag har också lust på ljusare färger och har köpt nya kuddar till vardagsrummet, men inga kläder till mig själv. Tycker det är nedrans svårt med kläder till mig själv samtidigt som jag ammar. Är det en Eames stol jag ser på bilden? Älskar de stolarna, har dreglat efter dem länge nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s