Årets bokfynd

Till mig x 1 och oliven x 2.

 
Första bokrean jag bor i Sverige på fyra år så hade nästan glömt att den ens inträffar. Bäst att utnyttja det och slå till! För mig blev det Keplers Stalker som jag har sett fram emot och för oliven en Nicke Nyfiken samt Det är en GRIS på dagis. Den sistnämnda känns som gjord för honom då han älskar grisar. Kolla bilden bara haha! 
 
Har ni gjort några fynd? 

4 reaktioner på ”Årets bokfynd

  1. Vår lägenhet ligger på Kvarnholmen i Nacka. Men det är en ganska liten och tråkig lägenhet som vi tog lite "bara för att" under tiden som vi skulle bo utomlands. Vi kommer att flytta därifrån så småningom under året. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s