Ser ut att bli en fin måndag

Skönt att vakna när solen är på väg upp. Vintermånadernas mörker är snart blott ett minne.

God morgon! Ser ut att bli en strålande dag!
 
Förutom att jag är hemma sjuk. Igår blev det en riktig vilodag i soffan med semla och en ordentlig Calzone pizza till middag, herre gud vad gott! Evigheter sedan jag åt inbakt, ända sedan innan vi flyttade till Shanghai tror jag. Och utlandspizzor och svennepizzor är två helt olika saker, även om båda har sin speciella charm. Nog om pizzor. 
 
Helgen ja. Hann ändå med massa trevligt. Farfar var här på besök och det blev kolgrill, ett cirkel-gruppass på gymmet, en tur in till stan, lunch i Sturegallerian, premiärbesök på Junibacken med mera.
 
Idag kommer det att bli första åtta timmarna egentid på snart 15 månader. Får man säga att det känns lite lyxigt? Trots anledningen. Tänker nedbäddad med julklappsboken som inte hunnits med att läsa. På dagarna går det inte och på kvällarna är man för trött.
 
Hoppas ni får en härlig dag!
 
 
Måste bara visa ”back stage” bilderna. Ligist här hemma javisst!

4 reaktioner på ”Ser ut att bli en fin måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s