Lite gym igen

 
I lördags blev det första träningspasset på gymmet på över en månad. Kände att det var dags nu helt enkelt! Och att gå iväg mellan halv tio och halv elva när man varit uppe sedan sex (nej förresten 05.10 väckte token mig haha) är ganska skönt. Härligt! Förutom att jag frös som en tok och blev sjuk sen då. Men nu fick man i alla fall smaka på det. Var på ett Easyline-cirkelpass som jag tycker är riktigt bra allround-pass. Jobbigt på ett skönt sätt, utan att kroppen känns helt förstörd flera dagar efteråt. Stationerna mellan maskinerna är helt klart de jobbigaste!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s