Helgfrulle och smittad

Väldigt vit vägg där bakom som är skapt för ett snyggt skåp. Behövs även för alla våra glas o.s.v för att få plats med alla maskiner i köksskåpen, juicecentrifugen o.s.v. Det kommer! Än har vi ju bara bott här i exakt tre månader.

 
Helgfrukost när den är som bäst! Idag fick man sovmorgon också. Sov nästan elva timmar inatt haha! Jättetrött och har sina förlkaringar. Fy vilken snorhelg! Blev smittad av min lilla älskling. I fredags bröt det ut, men idag är det nog som värst. Ingen feber, men huvudet är som en stor täppt snorboll om man säger så. Nu som man vill passa på att gå till gymmet och träna på helgerna, men det här helgen var det inte att tänka på!
 
Haft en lugn och skön helg alltså. Sett klart Fargo. Bästa och mest spännande serien ever! Älskar när man inte vill utan måste se vidare. En sväng till Kista galleria för lunch och pyjamasköp till lillen. Sushimiddag och så vidare. Idag är vi bjudna till vänner på semelfika, men frågan är om jag inte får vara hemma och snora. Vad hittar ni på?

7 reaktioner på ”Helgfrulle och smittad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s