Vabtorsdag

Imorse blev det gym. Tidigt sådant! Vaknade 05.45 och kunde inte somna om (vad var det jag sa om vanor) så tänkte bäst att utnyttja den timmen annars kommer jag ångra mig senare idag. Körde en del helkroppsövningar – jobbigast, roligast och viktigast. Bland annat thrusters med skivstång. Grym helkroppsövning! Googla om ni inte vet hur man gör.

Fortfarande hemma med förkylda sötnosen! Tyckt så synd om honom när han hade feber, men lite mysigt är det ändå när han kan sitta stilla en stund och vill gosa och luta huvudet mot en – annars får man nöja sig med korta och hårda kramar och blöta kindpussar. 

Nu blir det dagens första kaffe och Biggest Looser på TV4 Play tills snoriga galenpannan vaknar. Bäst att samla energi! Vad gör ni idag?

5 reaktioner på ”Vabtorsdag

  1. Härligt att träna på morgonen, skönt att komma igång, trots att man gärna sovit vidare =D

    Ohh snuffen, hoppas att han blir helt bra snart. Isabelle har blivit så gossig och kramig, hon är inne i nån kelig period nu =D

    Gilla

  2. Ah jag är inte så stark som du…vaknar tidigare än jag behöver stigga up, men har ingen kraft (motivation) att träna så tidigt…speciellt när det är så kallt 😦 Hoppas det ändrar sig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s