När kinderna är rosiga gör det inget att himlen är grå

Frisk luft-chockad. 

Grån himmel och brun snö – inget man tänker på när man har rosiga kinder och en (imorgon) 14-månaders bus.

 
Blev det årets första?
 

Min lilla älskling mår så mycket bättre idag. Han vaknade feberfri imorse. Skönt för igår var han kokhet och ville bara sova hela dagen. Idag börjar det bli lite mer bus och stök i vanlig ordning som gäller, dock med fler powernaps – annars sover token bara en gång om dagen. Och han vill bara äta yoghurt och dricka juice.

Vi har i alla fall hunnit med en hel del idag, både mys och nytta. Bland annat 5 kilometers vagnpromenad ute i friska luften, regnade just då tyvärr, men det var bra uppfriskande ändå. Följt av lite hemmastyrka med hantlar.

Storstädning på det. Oliven använde dammsugaren som bil så imorgon blir det definitivt dagis. Ganska svettig städrunda, men så skönt efteråt. Älskar känslan av att ha rent och fint hemma så nu njuter vi. Tänkte säga tvättade också, men vi tvättar varje dag så räknas knappt, haha.

När plutten vaknade var vi ner till centrumet för en lunch på Waynes. Testade honom lite för att se om han kan gå till dagis imorgon. Vi hade en mysig lunchstund tillsammans. Jag åt räk- och avokadosallad. Han banan och smulade ner brödbitar och kastade räkor i våra vattenglas. Sen somnade han igen och då passade jag på att få lite shoppat. Kanske inte roligaste shoppingen med en ny febertermometer (råkade dammsuga upp vår före detta imorse – bra sug i dammsugaren javisst, kanske även ett tecken på att förkylningsperioden är över), men även blommor till köksfönstret samt inför kvällens middag. 

Nu är mjukiskläderna på igen och nu blir det soffmys för hela slanten. Oliven sover fortfarande, men när han vaknar blir det FF, fika & film. Trevlig onsdag på er!

5 reaktioner på ”När kinderna är rosiga gör det inget att himlen är grå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s