Smygstart på vabruari och morgongym

Känslan när man kliver ur hissen och har träningen avklarad.

God morgon och check på första Vabbdagen. Oliven blev lite hängig igår, nu är han bara lika aktiv som vanliga barn, haha… När han blir förkyld kan han iaf sitta stilla några minuter då och då och till och med luta huvudet på en, vilket jag tycker är mysigt.

Så vi somnade om en timme där efter att jag kommit hem från gymmet kvart i sju. Jo, ni läste rätt! Har lyckats bli ganska morgonpigg. Lan även tillägga att jag somnat i soffan vid nio en del kvällar haha men känner mig i alla fall utvilad när klockan ringer.
Dagens pass:
Chins
Benböj med kettlebell
Benpress
Sittande rodd
Latasdrag
Leg extensions
Har förresten haft en riktig toppenhelg. Mer om den senare! Nu: kaffe och soffmys.

4 reaktioner på ”Smygstart på vabruari och morgongym

  1. Du är så inspirerande när det kommer till träningen. Får nog sätta mig nån kväll och peppa mig med dina träningsinlägg 🙂

    Här har det med blivit vabb. Eller ja, lilleman hann inte ens skolas in innan han åkte på magsjuka. Nu hoppas jag att inskolningen blir klar i veckan och att det fortsätter gå lika bra som de gjort de andra dagarna. Kram!

    Gilla

  2. Yes, nu är vabruari här igen 😉 men jag ska inte klaga då stora tjejen bara behövde vara hemma en dag under hösten men idag var det så dags igen. Mitt i renoveringen här hemma. Tajmat 😉 skönt med morgonträning! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s