Vinterhelg i Söderhamn

 

Bus med Bobo.

Nya boken från bokklubben fick följa med på resan.

Puckelpisten var ändå roligast.

Kul på Kuliversum.

 

Varför går helgerna så himla fort när man reser bort? Detta var faktiskt första helgen, inklusive jul och nyår, sedan vi flyttade hem från Shanghai som vi varit iväg någonstans. Skönt med lite omväxling och mysigaste stället på mammans barndomshem hemma hos mormor, morfar och busiga lilla Bobo. 

Hann bland annat med massa hemmamys och bus med Bobo. Oliven tyckte förresten det var helt fantastiskt att ha ett jättestort hus att springa omkring i – han utforskade dessutom det grundligt, varje liten pryl fixades det med. I somras när han var där kröp han för första gången, men kunde inte utnyttja ytan riktigt lika bra som nu. Annars då? Härliga leklandet Kuliversum. Pulka, vilket verkligen inte är någon hit. Oliven förstår sig inte alls på snö och att leka utomhus. Gör era småttingar det? Nästa vinter tippar jag dock på att han kommer att älska det! Nej som det är nu vill han mer röja inomhus. Ett besök hos Linda för att träffa supersöta lilla Ellinor, snart två månader, för första gången och så vidare.

Härlig helg helt enkelt! Igår när vi kom hem vid åttatiden och högg ett par Sibylla-menyer i farten, var han dock väldigt glad för att vara hemma hos sig igen. Tjöt och babblade och sprang ut och in på sitt rum för att hämta ut alla mjukisdjur. Borta bra men där ens leksaker finns bäst. 

7 reaktioner på ”Vinterhelg i Söderhamn

  1. Min lilla har alltid älskat att vara utomhus, så fort han nådde upp till ytterdörrens handtag har vi fått ha den låst om vi inte haft möjlighet att följa med ut. Längtar till han blir så stor att han kan vara ute och leka själv i trädgården utan tillsyn var och varannan sekund.

    Gilla

  2. Ohh så mysigt =D

    Tänkte på, hur går det för er att äta nu ?, hur äter Oliver på en dag, vet att ni hade surfplattan på för då han åt, behöver ni det än?

    Ibland beh vi det, för hon fokuserar gärna på allt annat och vill inte äta, så antingen får man ta att hon inte äter eller så får hon fokusera på annat, svårt att vet vad som är rätt =D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s