Snöjogg och sånt efter jobb

Snöigt och mörkt, nu är det riktig vinter.


Världens bästa momor hämtade lillälsklingen, som ännu inte förstått sig på vad den vita kalla nyheten på marken gör de nytta, tidigare. No stress alltså och sedan en joggingrunda på det. 5 km men hade kunnat vara 8 för åkte ett halv steg bakåt för vaje nytt, äkta vinterjogg haha! Men tänker såhär, vilken grym träning och vad bra det kommer att gå när det blir barmark! Dagishämtning och joggbarnvakt, men inte nog med det – kom hem till en väldigt smarrig gryta! Kanske kan dela med mig av receptet för jag kommer i alla fall göra om den!
Får förresten se när jag för första gången kommer gå upp 05.45 för att jogga (06.45 bör jag vara hemma för då drar dagens hämtare till jobbet) – än så länge sitter det ganska långt inne, men åhh vet ju att det är en vanesak. Kommer man bara in i det är det en underbar vana och så skönt att ha det gjort och bara kunna mysa med oliven när man kommer hem!

7 reaktioner på ”Snöjogg och sånt efter jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s