Mörk och regnig torsdag


God morgon, tänkte jag skriva vilket tyder på att jag är trött haha. Gottar med mörk choklad och te till ett av ”nöjes-favoritpeogrammen”, Sveriges Mästerkock. Kollar ni?

Idag, jobb från sju till att hämta oliven halv fyra. Hem för bus och middag och sedan drog vi till gymmet. Så länge sedan oliven bar på barnpassningen nu men det gick lika bra som vanligt. Körde ett kort och effektivt styrkepass:
12 repetitioner, 10, 8, 6, 4… Alltså fem varv av följande:

Benböj / upphopp på stepbräda
Marklyft 40 kg
Wallballs 5 kg
Cleans 25 kg
Curls 8 kg

Så härligt pass! Älskar att träna varierat och blanda olika slags pass, lätta vikter, tunga, explosiva o.s.v. Även det som ger bra resultat. All round!

Blir lite dåligt med icke-kamerabilder såhär på vardagarna i januari. Men kanske inte så konstigt när man sitter på kontor hela dagarna och myser med min lilla rok resten av tiden och då är det dessutom svart som på natten. Vintermörker kan vara mysigt, men nu efter jul får det gärna bli lite ljust. Tänk, på sommarhalvåret skulle det gå att sticka ut och springa vid sex på mornarna, nu skulle det bara kännas helt sjukt! Eller vad säger ni? Inte måttligt vad morgontrött jag är nu, tror även att det beror på att vi nu får sova hela nätterna, förut var det mer vaket hela tiden, hinner man aldrig få någon djupsömn finns det inget att snooza sig ur:) Nogbabblat, trevlig torsdagskväll på er!

4 reaktioner på ”Mörk och regnig torsdag

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg lite mer än ett år nu. Min dotter föddes 10/12-13 så därför har det varit kul att se en liten kille växa upp ssamtidig som min lilla tjej. Min fråga är. Går Oliver heltid på dagis? Jag ska skola in nu i veckan får alltid kommentarer att hon är så liten och ska du inte gå ner i tid? Hur har du blivit bemött av andra och på dagis? Tack för en bra blogg! /Therese

  Gilla

  1. Hej Therese!
   Alla barn är olika, en del kanske inte passar att börja på dagis så tidigt. Vår kille har alltid varit väldigt framåt, har mycket energi och verkar trivas väldigt bra. Han hoppar iaf ur vagnen och springer in på mornarna:)

   Vi brukar lämna Oliver vid halv nio och hämta vid halv fyra – turas om börja jobba tidigt/hämta och tvärsom.

   Nej, jag planerat inte att gå ner i tid. Hur menar du blivit bemött på dagis? Vi har ett underbart dagis, ett ganska litet (för att vara stlm!) och privat, underbara pedagoger och barn, så vi blir väldigt fint bemött. Kändes så himla bra under inskolningen. Kusinen (bästisen/idolen haha) Har även gått där så vi har varit där en del innan och blev väldigt fint välkomnade.

   Väldigt viktigt att det känns rätt! Både för föräldrar och barn. Om det känns minsta dåligt tycker jag man ska byta på en gång.

   Tror det är väldigt svårt att ta råd och tips från andra för det är ju HELT individuellt. Man gör som man själv vill/kan/efter hur situationen ser ut/vad som fungerar bra. Olivers pappa vill ju tex vara pappaledig och jag skulle kanske tex gå ner i tid, men eftersom vi nyss skrivit in oss i Sverige och har nya anställningar blir det lite mer problematiskt, man får helt enkelt göra det bästa av situationen:)
   Lycka till!

   Gilla

 2. Jag menade bara att jag ofta får frågan om jag ska gå ner i tid på jobbet. Min tjej är ocks väldigt utåtriktad så det ska nog gå bra men tråkigt att få negativa kommentarer av mammor istället för positiva. Tack för ditt svar 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s