Vinterfriskt

Vinterfina Kungsholmen. 

 
ÅH vilken skön tisdag, eller söndag eller vad det nu är för dag, vi haft! Var uppe vid sexsnåret, som vanligt, med oliven. Då var jag inte jättepigg. Men lite senare, långpromenad över ett vinterfriskt Kungsholmen in till stan och lunch på Vapiano. Uteserverinarna vi gick förbi kändes väldigt avlägsna och varma tår lyste med sin frånvaro. Men som fyra år som utlandssvensk tycker jag att de svenska årstiderna sin tjusning!
 
En sak är i alla fall säker och det är att imorgon börjar vardagen igen, alltså vardag lika med förskola och jobb för oss båda, vilket var ett tag sedan nu. Oliven hann bara gå en riktig vecka innan jul så hoppas att det kommer att gå fint även nu. Det känns som han blivit stora killen under de här veckorna! Lika aktiv och tokig, men något mer reserverad – som att han tänker och förstår så mycket mer. Säger jag ”hämta grisen och ge den till mamma” så springer han in på sitt rum och tar med den ut till mig, verkligen ingen liten bebis längre!

6 reaktioner på ”Vinterfriskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s