Januarispring

 
Så konstigt det där! Vissa dagar då man tror att man knappt ska ta sig fram – stel och tung av träningsvärk, så himla frusen och seg innan – kan benen kännas riktigt lätta. Tänkte egentligen inte sticka ut, men sedan kom det där ”passa på”-tänket upp. Nu för tiden får vi ju pussla lite. 
 
Tänkte fortsätta 6 kilometer, men efter långpromenaden nöjde jag mig med 4,5. Så 4,5 kilometer 22,35 minuter. Första kilometern 4:55 min/km, sista 04:58 – ungefär lika där emellan och så en på 05:27 där det gick ganska brant uppför. Nöjd med den kalla vinterlöpningen. Endorfiner? Javisst!
 
Och efter det har vi lekt här hemma (inte med grisen;)). Sitter just nu med ett par supersmaskiga hälso-chokladbollar (har ni testat att baka sådana?) och en Nespresso och konstaterar att det har kommit ett lager snö sedan jag kom hem. Hoppas det ligger kvar!

9 reaktioner på ”Januarispring

  1. Inte testat, du kanske har ett recept att dela, eller bara en länk till recept? 😉 Tränade oxå trots massiv träningsvärk, så nöjd efteråt 🙂

    Gilla

  2. Brukar lägga av med löpningen någon gång på hösten och inte ta upp det förrän till våren igen. Men så blev jag så sugen på att ge mig ut i spåret häromdagen och tänkte att "imorgon gör jag det" sen vaknade jag till 30 cm snö och storm och tänkte att "eh, det kanske får bli till våren ändå…" 😉

    Gilla

  3. Måste fråga vad tricket är? 🙂 När det blir jobbigt på löpningen/träningen – vad är din push? Vad säger du till dig själv för att orka? /Ida

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s