Årets första gym

Landade precis i soffan med min lilla guldklimp. Fredagskväll hörrni! Tror vi slagt helgrekord senaste två veckorna. Har det varit något annat än helg? Underbart! Men nu börjar man  ledsna på granen. 

 
Hoppas ni fick ett lyckat nyårsfirande? Vi hade SÅ trevligt men gårdagen var helg otroligt seg. Blev lagom dos av champagnen men kom inte i säng förrän tre. Gissa hur pigg jag var när oliven väckte mig 05.10! Haha! Fy!
 
Idag var man i alla fall back on track! Nu framåt kvällen blev det ett gympass. Har verkligen kommit in i träningen igen. Har inspirerat så mycket att börjat på ett svenskt gym igen. Och att se utveckling! Egentligen så återfick jag inte muskelkontakt förrän efter jag slutade amma för drygt en månad sedan. Så nu får ni stå ut med att det här blir träningsblogg ibland! Och för alla er som har det som nyårslöfte, KÖR HÅRT:)
 
Uppvärmning cykel
Djupa benböj 3×10
Benböj 90 3×10
Wallballs 5 kg 3×12
Marklyft 3×8
Ratten med vikt 3×12/sida
Upphopp på två brädor 
 
Trevlig fredagskväll på er!

5 reaktioner på ”Årets första gym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s